امروزه شرکت‌‌های بیمه به خوبی دریافته‌اند که موفقیت آنها در گرو شناسایی دقیق بازارهای هدف و عرضه خدمات و محصولات به مشتریان با قیمت مناسب است. در این راستا، یک مولفه بسیار مهم، مولفه موقعیت جغرافیایی یا مکان است. استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی در صنعت بیمه مزیت‌های بسیاری می‌تواند به همراه داشته باشد. از مدیریت مکانی بیمه‌گذاران گرفته تا تشخیص مکان‌های پرریسک و تحلیل مکانی مدعیان خسارت.

با تحلیل های مکانی سیستم های اطلاعات جغرافیایی می‌توان به چالش‌هایی مانند موارد زیر پاسخ گفت:

  • تعهدات
  • فروش و بازاریابی
  • مدیریت ادعای خسارت
  • افزایش کیفیت خدمات مشتری

در تحلیل ریسک، دانستن اینکه دارایی‌ها در کجا واقع شده‌اند و تا چقدر در معرض آسیب و خطر قرار دارند و همچنین استفاده از هوش مکانی بسیار حیاتی است. مهمترین کاربرد GIS در صنعت بیمه، فراهم آوردن ابزارهای دقیقی است تا متخصصین بتوانند با تلفیق داده های مکان محور و تحلیل آنها، در زمان مقتضی به تصمیمات درست دست یابند. اگر شما بتوانید مسیرهای تردد رانندگان بیمه شده را تشخیص دهید و یا بدانید ساختمان بیمه شده دارای چه موقعیتی است، در سیستم اطلاعات جغرافیایی می‌توانید به تصویر دقیق‌تر و کامل‌تری از ریسک دست پیدا کنید. این اطلاعات همچنین به بیمه‌گر کمک می‌کند تا نیازهای بیمه‌گذار را که حتی خود وی ممکن است از آن آگاه نباشد تشخیص دهد.

تشخیص مدعیان احتمالی خسارت، ایجاد توازن فشارهای کاری در مناطق مختلف و مسیریابی کارشناسان ارزیابی خسارات، از قابلیت‌های یک سیستم GIS به شمار می‌رود. کارشناسان ارزیابی خسارت وقتی به Mobile GIS مجهز باشند، می‌توانند به طور کارآمد و موثری ضمن تشخیص مکان مشتریان، جزئیات مهم هر صحنه خسارت را ثبت نمایند. در نتیجه زمان ارائه خدمات به مشتریان، کاهش و کیفیت خدمات افزایش می‌یابد و همچنین تصمیم‌گیری و پاسخ‌گویی مدیران و کارشناسان به تقاضاها سرعت بیشتری پیدا می‌کند.

در بازار به شدت رقابتی صنعت بیمه، دانستن اینکه مشتریان شما چه کسانی هستند و چه میزان آنها به خطرات احتمالی نزدیکند، شما را قادر خواهد ساخت که درست‌ترین و بهترین خدمات را متناسب با نیاز هر مشتری به وی ارائه دهید. به نقشه در آوردن بیمه‌گذاران و تحلیل آماری آنها، الگوها و رفتارهایی از آنها را به نمایش می‌گذارد که در پشت اسناد و جداول بی‌انتها پنهان می‌ماند.

راهکار های ما در این حوزه

  •  طراحی، پیاده سازی و مدیریت دیتابیس مکانی بیمه گذاران(و مشتریان احتمالی)، اموال و محل حوادث
  •  به نقشه در آوردن کلیه شعب و کارگزاران بیمه با قابلیت‌های جست‌وجوی مکانی شعب و خدمات قابل ارائه به آنها(سامانه تحت وب بیمه‌جو)
  • به نقشه در آوردن بیمه گذاران، اموال و محل حوادث برای استخراج انواع نقشه‌های آماری، تحلیلی و موضوعی
  •  تجهیز کارشناسان بیمه اعم از بازاریابان و بازرسان ارزیابی ادعاهای خسارت به اپلیکیش های موبایل با قابلیت مسیریابی(هدایت بازرس یا بازاریاب به محل)، ردیابی(نظارت بر عملکرد آنها) و ثبت جزئیات مشتریان احتمالی و یا مشخصات هر حادثه در محل و تبادل اطلاعات به صورت آنلاین یا آفلاین

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *